Aqua Marina Fusion Sup board [Review 2024 + aanbieding!]
Aqua-Marina-Fusion-SUP-board-review-Aqua-Marina-SUP-board-Aqua-Marina-Fusion-aanbieding-Aqua-Marina-Fusion-set-beste-sup-boards

Aqua Marina Fusion Sup board 

Review 2024 + aanbieding!

Aqua-Marina-Fusion-Sup-board-review-opblaasbaar-sup-board-beste-sup-board
Zoek je een SUP board voor beginners? Doe je er dan goed aan om het Aqua Marina Fusion SUP board te kopen? Op veel websites lees je dat dit SUP board erg populair is onder beginnende suppers. Het zou een stabiel SUP board zijn van erg goede kwaliteit. Maar klopt dit ook?


Wij zijn op onderzoek gegaan en hebben een uitgebreid verslag gemaakt van onze bevindingen met het Aqua Marina Fusion SUB board. We vertellen je in dit artikel precies wat de voor- en nadelen zijn en wat wij van dit SUP board vinden. We geven je eerst kort een review van een andere gebruiker en  onze kort samengevatte conclusie. Wil je meer weten lees dan verder...

Review klant Max:
"Mijn eerste supboard, helemaal niet duur en echt een topper! Door het oppervlak met noppen kan ik goed mijn balans houden. Het board is super stabiel en met de handpomp redelijk snel opgepompt. Al met al erg tevreden."

Onze conclusie: Zelf vinden we dit het beste SUP board wat er momenteel verkrijgbaar is. We zijn erg enthousiast over het Aqua Marina Fusion SUP board! Het is een ideaal SUP board voor beginners, gemaakt van A-kwaliteit materiaal een aantrekkelijk geprijsd. Ergens anders vindt je simpelweg geen SUP board met deze kwaliteit tegen zo'n prijs!

Waar verkrijgbaar?
Bij Bootman.nl (bekijk prijs) of Bol.com (bekijk prijs) of Amazon (bekijk prijs)

>> Wil je ons hele review weten? Lees dan hieronder verder....

Hét Aqua Marina Fusion SUP board...

Nadat je het Aqua Marina Fusion SUP board hebt besteld wordt deze geleverd als pakketje.


Dankzij de draagtas die erbij zit kun je dit Aqua Marina SUP board eenvoudig meenemen.


In het pakket vind je een handpomp waar je dit Aqua Marina SUP board binnen 8-10 minuten mee op kunt pompen.


Vind je dit te lang, dan kun je er ook voor kiezen om een elektrische pomp voor SUP boards te bestellen.


Deze elektrische pomp heeft uiteraard wel een meerprijs (bekijk hier).

Eenmaal opgepompt...
Is het SUP board eenmaal opgepompt dan zien we een duurzaam en zeer degelijk SUP board.


Het is gemaakt van 3-laags PVC waardoor je het SUP board erg stijf op kunt pompen, zodat het bijna een hardboard SUP lijkt en ook goed tegen een stootje kan.

Wat prettig is, is dat het Aqua Marina Fusion SUP board eenvoudig te verplaatsen is, dankzij het handvat wat (in het midden) op het SUP board zit.


Til je het Aqua Marina Fusion SUP board op dan merk je direct dat dit een lichtgewicht SUP board is, het weegt slechts 8 kg(!).


Dit betekend dus dat iedereen dit Aqua Marina SUP board alleen zou moeten kunnen tillen en dat kunnen we niet van ieder SUP board zeggen...
Aqua-Marina-Fusion-Sup-board-review-opblaasbaar-sup-board-beste-sup-board

En dan het water op...

Ligt het Aqua Marina SUP board eenmaal in het water dan valt op hoe stabiel deze in het water ligt.


Het opstappen gaat vrij vlot dankzij het lange, brede en dikke formaat (stabiliteit).


Ook is er genoeg ruimte om een kind of hond mee te nemen op dit Aqua Marina SUP board.


Ga je dus een keertje suppen op een rustig meertje dan kun je gerust je kind of hond meenemen, mits je niet boven het maximale draagvermogen van 150 kg uitkomt.

Staan we eenmaal op het Aqua Marina Fusion SUP board, dan kun je het veiligheidskoord om je enkel binden.


Dit koord zorgt ervoor dat het SUP board bij je blijft, mocht je tijdens het suppen toch in het water belanden. Wel zo'n veilige idee!

Na wat bagage onder het bagagekoord te hebben gedaan kan het suppen beginnen.

Het peddelen verloopt soepel, heerlijk!


De wind blaast zachtjes door ons haar en het water kabbelt zachtjes onder het SUP board door.


Voor de mensen die nog nooit op een SUP board hebben gestaan is het even wennen, maar met dit Aqua Marina Fusion SUB board zul je al snel uit de voeten kunnen.

We begrijpen nu waarom het Aqua Marina Fusion SUP board zo geprezen wordt! 


Voor beginners is dit een ideaal SUP board om mee te starten.


Conclusie: Wat ons betreft is dit een zeer goed SUP board voor beginners; erg betaalbaar en van uitstekende kwaliteit!

- Bekijk de actuele prijs en levertijd van dit Sup board (AM) >>
Aqua-Marina-Fusion-Sup-board-review-opblaasbaar-sup-board-beste-sup-board

Garantie Aqua Marina SUP board:

Voordat je een SUP board gaat kopen is het belangrijk om de garantietermijn van het board te bekijken.

Een Sup board kopen vergt vaak wel een investering en is geen pak suiker. 

Als consument heb je het recht om terugbetaling te eisen of een vervangend product te ontvangen bij eventuele productiefouten, maar dit moet wel binnen de garantietermijn gebeuren.

Het bewaren van je aankoopbewijs (op een makkelijke plek!) is dan ook aan te raden. Je zou niet de eerste zijn die de bon kwijt is...

Hoe lang krijg je garantie op het Aqua Mariana Fusion Sup board?


De fabriek garandeert een termijn van 1 jaar op fabricagefouten.

Schade die opzettelijk is ontstaan of die door scherpe voorwerpen is ontstaan kunnen niet geclaimd worden.

Ontdek je een fabricagefout, dan kan je deze het beste direct melden bij het bedrijf waar je dit product gekocht hebt!

Uit werkervaring in de watersportsector weten we dat het verstandig is om altijd foto's of een filmpje te maken en deze met de schadeclaim mee te sturen.

Zo krijgt het bedrijf een nog beter beeld van wat er aan de hand is en maak je meer kans op een snelle en positieve afwikkeling.

Welke onderhoud heeft het SUP board  nodig? + kort stappenplan!

Wil je lang kunnen blijven genieten van je pas gekochte Aqua Marina Fusion Sup board dan is het verstandig om na elke vaartocht het Sup board reinigt en droog maakt. Zo gaat het Sup board veel langer mee. 


Wat kan je doen om het Aqua Marina Fusion Sup board goed te onderhouden?

Stap 1: Spoel je SUP board af met zoet water: Dit is vooral belangrijk als je gaat suppen in zout water. Spoel het board altijd af met zoet water om te voorkomen dat zout in het SUP board trekt, wat schadelijk is. Gebruik bijvoorbeeld een tuinsproeier om het board af te spoelen.

  

Stap 2: Zorg ervoor dat je SUP board goed droog is: Hoewel een SUP board waterbestendig is, is het verstandig om het na gebruik goed te laten drogen. Als je het board nat opbergt, kan dit schimmelvorming veroorzaken. Droog het SUP board grondig om schimmel, bacteriën en lelijke plekken te voorkomen.


Stap 3: Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen: Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals spiritus, azijn of afwasmiddel om je SUP board schoon te maken. Dit kan het board beschadigen of zelfs kapot maken. Water is voldoende om zout en vuil te verwijderen.


Bekijk ook de video hieronder: 👇

💡Video: SUP board schoonmaken...

Review van een gebruiker:

"Dit is een fantastisch board in verhouding tot zijn prijs. Het materiaal is zeer degelijk en laat zich makkelijk oppompen en weer leegmaken. Dat eerste is trouwens wel al een goede training voor de spiertjes. Eenmaal op het water is het board zeer stabiel, maar toch wendbaar, zelfs met een peuter/kleuter voorop. We hebben zéker geen spijt van deze aankoop!"

Aqua-Marina-Fusion-Sup-board-review-opblaasbaar-sup-board-beste-sup-board

Aqua Marina Fusion SUP board

Kort samengevat komt uit ons onderzoek komt naar voren dat het Aqua Marina Fusion SUP board een buitengewoon goed SUP board is voor (met name) de beginnende supper. Niet alleen de kwaliteit van het SUP board is zeer goed, ook de stabiliteit van dit SUP board zijn we erg over te spreken!

Het Sup board heeft een aantrekkelijke prijs voor de eigenschappen en kwaliteit die je krijgt. Het is het op één na voordeligste Aqua Marina SUP board, met een hoog draagvermogen van 150 kg (waar je een kind of hond op mee kan nemen), met een fijne afmeting en dikte van 15 cm (extra stabiliteit) en je kan er ook nog een zitje op bevestigen.

Technische gegevens:
Afmetingen: 330 x 81 x 15 cm
Draagvermogen: 150 kg
Gewicht: 8 kg

Voordelen:

  • Dankzij groot en dik (!) formaat geschikt voor beginnend supper.
  • 3-laags PVC van zeer hoge kwaliteit.
  • Geschikt voor rustige wateren.
  • Goed wendbaar op het water.
  • Een kind of hond meenemen is mogelijk.
  • Bagage kun je meenemen onder het bagagekoort.
  • Als extra kun je een zitje bevestigen.
  • Wordt geleverd met draagtas, peddel, vin, veiligheidskoort en pomp.


Nadelen: 

  1. Minder geschikt voor suppers die veel uitdaging willen.
  2. Niet geschikt om te racen.


Review klant Max:
"Mijn eerste supboard, helemaal niet duur en echt een topper! Door het oppervlak met noppen kan ik goed mijn balans houden. Het board is super stabiel en met de handpomp redelijk snel opgepompt. Al met al erg tevreden."

Onze conclusie: Zelf vinden we dit het beste SUP board wat er momenteel verkrijgbaar is. We zijn erg enthousiast over het Aqua Marina Fusion SUP board! Het is een ideaal SUP board voor beginners, gemaakt van A-kwaliteit materiaal een aantrekkelijk geprijsd. Ergens anders vindt je simpelweg geen SUP board met deze kwaliteit tegen zo'n prijs!

Waar verkrijgbaar?
Bij Bootman.nl (bekijk prijs) of Bol.com (bekijk prijs) of Amazon (bekijk prijs)

Product video:
Aqua Marina Fusion SUP board

Bestel Sup board


bij Bootman.nl
Review van een gebruiker:

"Gekocht voor mijn vriendin, die had zelf gezien dat dit board aangeprezen werd voor beginners. Mooi groot en stevig board, goede kwaliteit materiaal. Daarnaast ook erg leuk voor de kids. Als mijn vriendin of ik gaan sup boarden, zit er altijd één van onze kids voorop het board. Maar ook voor onze kids is dit board goed te besturen. Voor ons dus een echt goede familie aankoop en een aanrader voor anderen."